Понедельник, 29.04.2024, 13:58Вітаю Вас Гість | RSS
Мукачівська ЗОШ І-ІІІ ст. № 20 ім.О.Духновича

Меню сайту
Категорії розділу
Батькам [4] Позакласна робота [13]
Конкурси та виставки [48] Семінари [3]
Декади [2] Олімпіади [1]
ДПА та ЗНО [1]
Нова адреса
Адреса нового сайту школи
http://20zoshmk.at.ua/
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 12
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Головна » 2016 » Апрель » 16 » Роздуми про життя з письменниками Закарпаття
13:35
Роздуми про життя з письменниками Закарпаття
7 квітня 2016 р. у Мукачівській ЗОШ І-ІІІ ст. №20 у рамках декади гуманітарного циклу відбувся позакласний захід для учнів 9 класів, який організували вчителі української мови та літератури Кость Н.С. та Плескач С.А.
Темою позакласного заходу стали слова відомої української поетеси Ліни Костенко: "Життя — така велика ковзаниця. Кому вдалось, не падавши, пройти?".

Учні читали вірші, дивились цікаві презентації та роздумовували над цитатами відомих літературних діячів.
Зустрілись з учнями і закарпатські письменники - Василь Густі та Василь Матола, які поділились своїми думками про життя та літературу рідного краю.


Школярі залишились приємно вражені від почутого, а також почерпали багато корисного з розповідей один одного і поважних гостей.
Відгук учнів про захід
Нам дуже сподобалась зустріч  зі знаними закарпатськими письменниками -  Василем Густієм та Василем Матолою. Вони подарували нашій школі книги, розповідали вірші.
Письменники – це ті люди,які найрідше бувають відвертими на людях. Тобто, читати свої вірші – це одне, а відкривати душу, ділитись спогадами – зовсім інше. Дуже приємно, коли ти стаєш випадковим спостерігачем таких моментів.

Нас, безумовно, сильно вразило те, що так близько поряд з нами живу настільки талановиті люди,книгами, яких можна зачитатись, а віршами захоплюватись. Кожному було потішно отримати від автора книгу. Навіть якщо хтось і не любить читати., але ці книги – особливий подарунок на згадку.
Під час письменницьких промов, за словами кожного з нас, ми відчували, ніби автор говорить конкретно нам.  Такі по-особливому близькі теми, які торкнули струни душі всіх присутніх на заході, напевно.


Єдине, що сумно – такі дійства не можна влаштовувати щодня. Ми, справді, отримали море цікавої інформації, яка сприяла нашому всесторонньому розвитку, а особливо, в напрямку мистецької діяльності, цілу купу життєвих порад як від письменників, так і від вчителів. Трохи незвично бачити вчителів такими не форматними для звичайних шкільних днів, адже це був позакласний захід. Нам дуже сподобалось. В кожного з нас були певні слова, а крім них, багато з нас вивчили напам’ять вірші наших поетів. Це чудово, адже тепер вони назавжди залишаться в нашій пам’яті як ы письменники та й проведений захід.



 
Категорія: Позакласна робота | Переглядів: 745 | Додав: Адмін | Теги: закарпаття, Василь Густі, Василь Матола, декада, школа 20, позакласна робота | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
1 YSyCFdTIB  
<a href=http://acialis.sbs>best place to buy cialis online reviews</a> Reference Abraham 18 have mentioned the result of their study that the use of CYP2D6 inhibitors did not affect BCSS or OS of the patients

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Головна новина
Цей сайт не обслуговується.
Будемо раді Вас вітати на оновленому сайті


http://20zoshmk.at.ua/
Пошук
Календар
«  Апрель 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів
Друзі сайту
  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites